Zapraszamy serdecznie na świąteczno-noworoczny koncert przeznaczony dla Rodzin z Małymi Dziećmi. Ugościmy Was pięknym śpiewem oraz grą na instrumentach w wykonaniu młodych uczniów z Niepublicznej Szkoły Podstawowej Perpetuum Mobile FKE oraz przybyłych z całej Polski absolwentów kursu gordonowskiego dla nauczycieli muzyki. Koncert jest podsumowaniem rocznego projektu Manufaktura Umiejętności, w ramach którego uczniowie uczęszczają na cotygodniowe zajęcia gry na instrumentach oraz kursu gordonowskiego Improwizuję, czyli audiuję w którym wokaliści i instrumentaliści uczą się teorii profesora Edwina Eliasa Gordona.

Poczęstujemy Was muzyką opracowaną w stylu bardzo różnorodnym, m.in. prezentowanym przez Django Reinhardt’a graną na wielu instrumentach, m.in, gitary, akordeony, instrumenty smyczkowe.

Gorąco zapraszamy na ten wyjątkowy koncert i prosimy o potwierdzenie przybycia (rezerwacja miejsc obowiązkowa).

Kiedy: 7 stycznia 2018 roku, godz. 11.00 -12.00

Gdzie: kompleks edukacyjny Fundacji Kreatywnej Edukacji, ul. Chopina 28 w Bydgoszczy

Prosimy o rezerwację miejsc pod adres:jgawrylkiewicz@gmail.com lub sms pod nr +48602466347 (Nazwisko plus ilość miejsc). Jeśli z jakiś przyczyn nie możecie dotrzeć proszę o informację o rezygnacji z rezerwacji.

Udział w koncercie, po rezerwacji miejsc bezpłatny.

Chcieliśmy poinformować, że Fundacja Kreatywnej Edukacji jest organizacją pożytku publicznego i mogłaby objąć swoim oddziaływaniem jeszcze większą liczbę osób dzięki Waszemu 1%. Wystarczy wpisać w formularz PIT nr KRS Fundacji: KRS 0000257799